Intrebari Frecvente

Cu ce mă ajută AnuntulLiber.ro?

Portalul AnuntulLiber.ro este cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie de o afacere rapidă și profitabilă. Fie că vrei să vinzi sau să cumperi o casă, un obiect sau un serviciu din vecinătatea ta, AnuntulLiber.ro este un mod simplu și gratuit pentru a rezolva orice situație. Mai mult, aici ai și anunțuri de angajare, cu o multime de anunțuri în apropierea ta. E chiar atât de simplu!

Cât costă serviciile AnuntulLiber.ro?

Pe AnuntulLiber.ro, totul este GRATIS. Publici anunțuri, cauți, răspunzi la anunțuri pe care le-au publicat alți utilizatori sau închei tranzacții. Totul fără niciun fel de costuri.
In timp, este posibil sa implementam o metoda de promovare contra-cost a anunturilor, insa momentan este doar la stagiul de idee.

Cât timp este vizibil anunțul meu pe site?

Anunțul tău va fi prezent în site în categoria si in localitatea unde l-ai inscris pana cand un utilizator raporteaza expirarea acestuia.

Cât de des pot publica anunțuri?

AnuntulLiber.ro nu impune o limită pentru utilizatori. Poți publica oricâte anunțuri ai nevoie, oricât de des îți dorești.

Pot să șterg un anunț pe care l-am publicat? Pot reactiva un anunț pe care l-am șters?

E simplu să ștergi chiar tu anunțul publicat. In emailul aferent anuntului vei găsi un link direct care face acest lucru. Tot pe mail vei găsi un link si pentru editarea acestuia. Pentru orice ajutor, echipa AnuntulLiber.ro este alături de tine.

Pot să includ poze în anunțul meu?

Desigur! Echipa AnuntulLiber.ro recomandă folosirea pozelor de o calitate cât mai bună în cadrul anunțurilor. Statisticile arată că anunțurile cu poze sunt mult mai eficiente decât cele care conțin doar descriere text.

Pot publica anunțuri în numele altcuiva?

Politica AnuntulLiber.ro menționează faptul că anunțurile sunt publicate în nume propriu. Asta înseamnă că adresa de mail și numărul de telefon aparțin persoanei în numele căreia este publicat anunțul. Pentru mai multe detalii, citește secțiunea Termeni și Condiții a portalului.

Am nevoie de cont pentru a publica un anunț?

În momentul în care publici un anunț pe site, vei fi rugat să introduci numele, adresa ta de mail și numărul de telefon. Acestea vor fi date esențiale pentru viitorul tau cont pe AnuntulLiber.ro. Mai târziu, contul tău îți va permite să-ți gestionezi anunțurile și să publici mai ușor altele noi.

Cât durează să publici un anunț?

Mai puțin decât crezi! Cauta butonul portocaliu [+Adaugati anunt gratuit] în partea de sus a paginii sau linkul [+Adaugare anunt] din partea de jos a paginii. De acolo vei ajunge într-un formular extrem de simplu. În doar 3 pași, anunțul tău va fi public.

L-am publicat! Acum unde este anunțul meu?

Dupa ce ai adaugat un anunt, trebuie sa astepti ca acesta sa fie aprobat de un moderator al siteului.
Apoi iti poti vedea anunțul în categoria unde l-ai înscris, la subcategoria respectivă și localitatea de unde aparține.

Cine îmi va vedea anunțul?

Toți utilizatorii AnuntulLiber.ro care intră în categoria, subcategoria și orașul unde ai înregistrat anunțul vor vedea informațiile descrise de tine. Mai mult, AnuntulLiber.ro are un sistem unic de optimizare pentru motoarele de căutare, așadar ești favorizat în momentul în care oricine caută anunțuri similare cu al tău pe internet. Rețeaua de site-uri partenere asigură o vizibilitate sporită pentru anunțuri din categorii targetate.

În felul acesta, anunțul tău este public în cel mai potrivit loc de pe internet.

Cum voi fi contactat în urma publicării anunțului?

În fiecare pagină de anunț există un buton dedicat pentru răspuns. Orice utilizator îți poate trimite rapid un mesaj privat folosind formularul de pe pagina anuntului. De asemenea, dacă setezi ca numărul tău de telefon să fie public în pagina de anunț, cei interesați te pot suna direct.

Cum răspund la un anunț?

În pagina unui anunț, vei găsi un formular cu titlul „Contacteaza autorul”, care te ajută să trimiți un mesaj rapid utilizatorului care a publicat anunțul. Tot în pagina principală a anunțului poți găsi numărul de telefon al celui care l-a publicat, așadar îl poți suna dacă dorești.

Anunțul meu va apărea în ziar?

AnuntulLiber.ro oferă servicii exclusiv online. Anunțul tău va apărea pe site, la căutări și în site-uri partenere, însă nu va apărea în publicații offline.

Cum pot evita frauda?
  • Ferește-te de afacerile care presupun transfer de bani în avans.
  • Evită anunțurile cu date de contact suspicioase.
  • Verifică locația celui care a publicat anunțul. Sunt de preferat afacerile din vecinătatea ta.
  • Prețurile foarte mici pot ascunde oferte ireale.

Dacă pare prea frumos să fie adevărat, probabil așa și este. Dacă ai suspiciuni în privința unui anunț, te rugăm să raportezi acest lucru în pagina respectivă sau poți să anunți echipa AnuntulLiber.ro

Site realizat de MediaHeart.ro

Creare cont nou


Autentificare


Parola uitata?

Recuperare parola

Parteneri
MediaHeart.ro Agentie WEB : webdesign,webdevelopment si publicitate online.
LumeaTapetului.ro Magazin online ce comercializeaza tapet, fototapet si stickere.
Tapet-Online.ro Magazin online specializat in decoratiuni interioare: tapet, fototapet si stickere.
VanzariRulote.ro Comercializam rulote second hand la preturi imbatabile.
Rulote-Turistice.ro Anunturi publice cu rulote si accesorii ptr. camping.
AnuntulLiber.ro Anunturi gratuite din toata Romania.
TapetStoc.ro O multime de modele de tapet in stoc.